Frank Jacobi

Zang/Basgitaar

Frank is bekend geworden als achtergrond zanger van Dicky Curtis in Double Trust, The Cunters, Gaika Gorkish en Rumbletonque. Nu mag hij solo zijn grunge stem en muzikale ideeën laten horen in The Dethleffs. Ondertussen kijkt hij ook af en toe naar beneden om de goede noten op zijn bas te raken. Best druk zo in je eentje!

Guillaume Dumas

Gitaar/Zang

Guillaume is druk baasje die naast de tijd voor zijn gezin ook nog tijd heeft om in 3! bandjes te spelen. Met onze goedkeuring mag hij ook in Silver Pockets Full en in Sounds of Seattle zijn kunsten vertonen. In The Dethleffs krijgt hij alle ruimte om zijn rock en Blues DNA te uiten. Eindeloos luisteren naar onder andere John Frusciante, Jimi Hendrix, Unknown Mortal Orchestra, Gotcha!, Deftones en 90’s Grunge heeft zijn gitaarsound gevormd.

Erik Kooijman

Drums/Zang

Erik Kooijman is de initiatiefnemer van “Popschool Waddinxveen”.
Op jonge leeftijd reeds probeerde Erik verschillende muziekinstrumenten uit maar al snel werd duidelijk dat zijn grootste passie bij het drummen lag. Al meer dan 20 jaar is Erik actief in de regionale bandcultuur. Als drummer heeft hij in ontelbare bands gespeeld en optredens in het hele land gedaan. Nu als eigenaar en drumdocent van de Popschool kun je wel stellen dat muziek zijn leven beheerst!